Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lapsiperheen uudet pesutilat

Lisätty 03.02.2016

Pirkanmaalla sijaitsevan omakotitalon laajennusosaan suunniteltiin lapsiperheen käyttöön soveltuva kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna. Suunnittelussa kiinnitettiin erityisesti huomiota tehokkaasti toimivaan ja tilavaan pohjaratkaisuun. Samaan kohteeseen suunniteltiin myös kaikkien huoneiden konseptitasoinen sisustus.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kodinhoitohuoneeseen on käynti myös ulkoa. Sisäänkäynnin yhteyteen suunniteltiin kuraeteinen ja vaatesäilytys. Kodinhoitohuoneesta löytyy runsaasti kaappitilaa, ergonomisesti sijoitetut kodinkoneet ja laskutilaa pyykin viikkaamiselle. Vapaata tilaa jätettiin pyykinkuivaukselle ja lastenvaunujen säilytykselle.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kylpyhuoneen pintamateriaalit valittiin helposti puhdistettavista ja luonnonläheisistä materiaaleista. Kaksi suihkua ja wc lisäävät käyttömukavuutta. Saunasta suunniteltiin tilava ja viihtyisä. Lauteiden vastakkainen sijoittelu mahdollistaa esteettömän näkymän ulos. Alalauteesta suunniteltiin koko saunan peittävä, jolloin sauna on turvallinen ja viihtyisä myös perheen pienimmille saunojille.