Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sisustusarkkitehdin palvelut

Suunnittelutoimisto Lempipaikka tarjoaa monipuolisia sisustusarkkitehdin palveluja sekä yksityis- että yritysasiakkaille Kymenlaaksossa, Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla. Jokainen projekti on yksilöllinen ja alkupalaverissa kartoitamme juuri sinulle sopivan suunnittelupaketin. Jokaiseen projektiin sisältyy aloituspalaveri, luonnospalaveri ja lopullisen suunnitelman esittely joko sähköisesti tai suunnittelukohteessa. Saat laadukkaat piirustukset, tuote- ja materiaaliluettelot sekä kuvakollaasit suunnittelukohteesta. Lisäpalveluna havainnollistavat 3D-mallinnukset suunnitelluista tiloista. Palveluihin kuuluvat mm. tilasuunnittelu, pohjaratkaisut ja tilamuutokset, värit ja pintamateriaalit, valaistus ja akustiikka, tekstiilien ja kalusteiden valinta tai suunnittelu.

 

Viihtyisä, kaunis ja toimiva koti saa arjen sujumaan mutkattomasti. Sisustussuunnittelun avulla kodista saadaan asiakkaan tarpeisiin sopiva yhtenäinen kokonaisuus. Käytännölliset pintamateriaalit, kalustevalinnat ja toimivat säilytysratkaisut vaikuttavat merkittävästi kodin viihtyvyyteen. Suunnittelemme ammattitaidolla myös loma-asunnot, terassit ja verannat.

 

 


Toimivat ja visuaalisesti kiehtovat työtilat lisäävät työntekijöiden hyvinvointia ja työtehokkuutta. Työympäristöllä voidaan vaikuttaa työntekijöiden  luovuuteen ja vireystilaan. Jopa sairauspoissaolot saattavat vähentyä! Työympäristöjen suunnittelussa kiinnitetään erityisesti huomiota ergonomialtaan toimiviin kalusteratkaisuihin, tehokkaaseen valaistukseen ja akustointiin. Toimistojen lisäksi suunnittelemme yritysten neuvotteluhuoneet, taukotilat, showroomit ja messuosastot. Työtilojen päivittäminen maksaa itsensä takaisin hyvin nopeasti.

 

 

Liiketilojen sisustussuunnittelu on olennainen osa yritysilmettä. Tilasuunnittelulla voidaan korostaa ravintoloiden, myymälöiden ja kahviloiden yritysilmettä ja vaikuttaa asiakkaiden viihtyvyyteen ja ostokäyttäytymiseen. Visuaalisesti kiehtovat tilat antavat positiivisen kuvan yrityksestä. Osaamisalueisiimme kuuluvat myös hotellit, sairaala- ja hoivaympäristöt, kirjastot, kuntosalit ja muut urheilutilat sekä eri alojen virastot.

 

Sisustussuunnittelun hinnasto löytyy täältä!

 

Visuaalinen suunnittelu ja muotoilu

Visuaaliset tekijät antavat ensivaikutelman yrityksestä, yhdistyksestä, tuotteesta tai henkilöistä. Ilman laadukasta visuaalista ulkoasua loistava tuote ei jää mieleen, eikä parhainkaan myyntitaito vakuuta. Meiltä saat graafiset palvelut yrityskuvasi tueksi. Suunnittelemme logot, tunnukset ja visuaalisen ilmeen aina tuotteiden esillepanosta esitteisiin, myyntitelineisiin ja etiketteihin.