Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Suunnittelupaketit

Mitä suunnittelupalvelu maksaa?

    Suunnittelupalvelu laskutetaan tuntiveloituksena 60€/h + alv 24%. Saat aina tarjouksen, joka sisältää suunnitteluun     käytettävät maksimitunnit. Alla on valmiiksi koottuja erittäin edullisia suunnittelupaketteja! Kaikki pakettihinnat     sisältävät arvonlisäveron 24%. Suunnittelupaketteihin ei voi yhdistää muita alennuksia eikä niitä voi yhdistellä     suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Yli 20 m² tilojen suunnittelu hinnoitellaan aina projektikohtaisen tarjouksen     mukaisesti. Pidätämme oikeuden suunnittelupakettien sisältö- ja hintamuutoksiin.

Miten lähdetään liikkeelle?

    Hankesuunnitelma käydään sähköpostitse asiakkaan kanssa läpi ennen ensimmäistä tapaamista. Esitietojen     pohjalta saat alustavan tarjouksen suunnittelukokonaisuudesta. Alustavan tarjouksen hyväksymisen jälkeen sovitaan     ensimmäinen tapaaminen. Huomioithan, että alustavan tarjouksen hinta-arvio voi muuttua kohteessa vierailun     jälkeen, mikäli kohteen esitiedot ovat olleet puutteelliset tai projektiin tulee tapaamisen jälkeen merkittäviä     muutoksia. Ennen ensimmäistä tapaamista suunnittelijalle tulee toimittaa pohjapiirustus kohteesta skannattuna tai     sähköisessä muodossa.

Tapaaminen

    Tapaamisen aikana tutustutaan tarkemmin suunnittelukohteeseen, keskustellaan yksityiskohtaisesti suunnittelun     sisällöstä, asiakkaiden toiveista ja tarpeista ja sovitaan suunnittelun aikataulusta ja etenemisjärjestyksestä. Samalla     käynnillä suoritetaan valokuvaus  ja tarkistusmittaus, sekä allekirjoitetaan suunnittelusopimukset. Huomioithan     ystävällisesti, että tapaamisen aikana ei vielä varsinaisesti suunnitella kohdetta.

 Suunnittelun eteneminen

    Suunnitteluprosessi alkaa ensimmäisen tapaamisen jälkeen ja etenee sovitun aikataulun mukaisesti. Jokainen     suunnitteluvaihe sisältää luonnosvaiheen, jota asiakas kommentoi. Kommentoinnin jälkeen edetään lopulliseen     suunnitelmaan. Lopullinen suunnitelma voidaan palauttaa kokonaan sähköisesti tai paperiversiona     materiaalinäytteineen.

 

SISUSTUSSUUNNITELMA     XS

429

Asiakkaan toivomukset huomioiden tehty suunnitelma tilaan sopivista pintamateriaaleista (seinäpintojen maalisävyt, tapetit, katto- ja lattiamateriaalit) yhdelle huoneelle/tilalle, jonka pinta-ala on max. 20 m². Suunnitelma voidaan tehdä joko uudiskohteeseen tai remontoitavaan huoneeseen, jolloin suunnitelman suunta sovitetaan olemassa olevien kalusteiden ja värien mukaan. Sisältää pohjapiirustuksen materiaalimerkintöineen, materiaaliluettelon ja materiaalimallit.

 

 

SISUSTUSSUUNNITELMA        S

529

 

Asiakkaan toivomukset huomioiden tehty suunnitelma tilaan sopivista irtokalusteista, tekstiileistä ja valaisimista. Ei sisällä pintamateriaalien (tapetit, maalit, katto- ja lattiamateriaalit) valintaa. Hinta yhdelle huoneelle/tilalle, jonka pinta-ala max. 20 m². Sisältää pohjapiirustuksen, irtokaluste- ja valaisinluettelon sekä materiaalimallit tekstiileistä.

 

 

 

SISUSTUSSUUNNITELMA       M

629

 

Asiakkaan toivomukset huomioiden tehty suunnitelma tilaan sopivista pintamateriaaleista (seinäpintojen maalisävyt, tapetit, katto- ja lattiamateriaalit) ja irtokalusteista, tekstiileistä sekä valaisimista. Sisältää myös kuvakollaasin ja värisuunnittelun. Ei sisällä tilasuunnittelua. Hinta yhdelle huoneelle/tilalle, jonka pinta-ala on max. 20 m². Sisältää pohjapiirustuksen, materiaali- ja irtokalusteluettelon sekä väri- ja materiaalimallit.

 

 

 

 

SISUSTUSSUUNNITELMA     L

alk. 829

 

Asiakkaan toivomukset huomioiden tehty suunnitelma tilaan sopivista pintamateriaaleista

(seinäpintojen maalisävyt, tapetit, katto- ja lattiamateriaalit) ja irtokalusteista, tekstiileistä sekä valaisimista.

Sisältää kuvakollaasit ja värisuunnittelun, pohjapiirustukset, materiaali- ja irtokalusteluettelot

sekä väri- ja materiaalimallit. Ei sisällä tilasuunnittelua. Tilasuunnittelukokonaisuudet aina tarjouksen mukaan.

Alkaen hinta 829€ on tilakokonaisuudelle, jonka pinta-ala on alle 50 m² (esim. avonainen oleskelutila +

keittiö/ruokailu). Pyydä tarjous omalle suunnittelutarpeellesi.

 

 

 

 

 

SISUSTUSSUUNNITELMA     XL

 

PYYDÄ TARJOUS!

 

Asiakkaan toivomukset huomioiden tehty suunnitelma tiloihin sopivista pintamateriaaleista

(seinäpintojen maalisävyt, tapetit, katto- ja lattiamateriaalit) ja irtokalusteista, kiintokalusteista, teetettävistä

kalusteista, tekstiileistä sekä valaisimista. Sisältää kuvakollaasit ja värisuunnittelun, pohjapiirustukset,

detaljipiirustukset, materiaali- ja irtokalusteluettelot sekä väri- ja materiaalimallit. Voi sisältää kokonaisvaltaisen

suunnittelun lisäksi kilpailuttamisen, työmaakäynnit, projektin valvonnan ja tarvittaessa tilausten käsittelyn.

Kokonaisuus rakennetaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden perusteella. Kysy lisää ja pyydä tarjous omalle

suunnittelutarpeellesi.