Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sisustusarkkitehdin palvelut

Jokainen projekti on yksilöllinen ja alkupalaverissa kartoitamme juuri sinulle sopivan suunnittelupaketin. Jokaiseen projektiin sisältyy aloituspalaveri, luonnospalaveri ja lopullisen suunnitelman esittely joko sähköisesti tai suunnittelukohteessa. Saat laadukkaat piirustukset, tuote- ja materiaaliluettelot sekä kuvakollaasit suunnittelukohteesta. Lisäpalveluna havainnollistavat 3D-mallinnukset suunnitelluista tiloista. Palveluihin kuuluvat mm. tilasuunnittelu, pohjaratkaisut ja tilamuutokset, värit ja pintamateriaalit, valaistus ja akustiikka, tekstiilien ja kalusteiden valinta tai suunnittelu.

 

Työtilat ja toimistot

Toimivat ja visuaalisesti kiehtovat työtilat lisäävät työntekijöiden hyvinvointia ja työtehokkuutta. Työympäristöllä voidaan vaikuttaa työntekijöiden  luovuuteen ja vireystilaan. Jopa sairauspoissaolot saattavat vähentyä! Työympäristöjen suunnittelussa kiinnitetään erityisesti huomiota ergonomialtaan toimiviin kalusteratkaisuihin, tehokkaaseen valaistukseen ja akustointiin. Toimistojen lisäksi suunnittelemme yritysten neuvotteluhuoneet, taukotilat, showroomit ja messuosastot. Työtilojen päivittäminen maksaa itsensä takaisin nopeasti.

 

Yritykset ja liiketilat

Liiketilojen sisustussuunnittelu on olennainen osa yritysilmettä. Tilasuunnittelulla voidaan korostaa ravintoloiden, myymälöiden ja kahviloiden yritysilmettä ja vaikuttaa asiakkaiden viihtyvyyteen ja ostokäyttäytymiseen. Visuaalisesti kiehtovat tilat antavat positiivisen kuvan yrityksestä. Osaamisalueisiimme kuuluvat myös hotellit, sairaala- ja hoivaympäristöt, kirjastot, kuntosalit ja muut urheilutilat sekä eri alojen virastot. Lisäksi suunnittelemme risteily- ja rahtialusten sekä julkisen liikenteen kulkuneuvojen sisustukset ammattitaidolla.

 

Yksityiskodit

Viihtyisä, kaunis ja toimiva koti saa arjen sujumaan mutkattomasti. Sisustussuunnittelun avulla kodista saadaan asiakkaan tarpeisiin sopiva yhtenäinen kokonaisuus. Käytännölliset pintamateriaalit, kalustevalinnat ja toimivat säilytysratkaisut vaikuttavat merkittävästi kodin viihtyvyyteen. Suunnittelemme ammattitaidolla myös loma-asunnot, terassit ja verannat.

 

 

Mitä suunnittelupalvelu maksaa?

Suunnittelupalvelu laskutetaan tuntiveloituksena 60€/h + alv 24%. Saat aina tarjouksen, joka sisältää suunnitteluun   käytettävät tunnit tai urakkatarjouksen.

 

Miten lähdetään liikkeelle?

Hankesuunnitelma käydään sähköpostitse asiakkaan kanssa läpi ennen ensimmäistä tapaamista. Esitietojen pohjalta saat alustavan tarjouksen suunnittelukokonaisuudesta. Alustavan tarjouksen hyväksymisen jälkeen sovitaan    ensimmäinen tapaaminen. Huomioithan, että alustavan tarjouksen hinta-arvio voi muuttua kohteessa vierailun jälkeen, mikäli kohteen esitietoihin tulee täydennyksiä tai projektiin tulee tapaamisen jälkeen merkittäviä muutoksia. Ennen ensimmäistä tapaamista suunnittelijalle tulee toimittaa pohjapiirustus kohteesta skannattuna tai sähköisessä muodossa.

 

Tapaaminen

Tapaamisen aikana tutustutaan tarkemmin suunnittelukohteeseen, keskustellaan yksityiskohtaisesti suunnittelun    sisällöstä, asiakkaiden toiveista ja tarpeista ja sovitaan suunnittelun aikataulusta ja etenemisjärjestyksestä. Samalla    käynnillä suoritetaan valokuvaus  ja tarkistusmittaus, sekä allekirjoitetaan suunnittelusopimus. Huomioithan  ystävällisesti, että tapaamisen aikana ei vielä varsinaisesti suunnitella kohdetta.

 

Suunnittelun eteneminen

Suunnitteluprosessi alkaa ensimmäisen tapaamisen jälkeen ja etenee sovitun aikataulun mukaisesti. Jokainen  suunnitteluvaihe sisältää luonnosvaiheen, jota asiakas kommentoi. Kommentoinnin jälkeen edetään lopulliseen suunnitelmaan. Lopullinen suunnitelma voidaan palauttaa kokonaan sähköisesti tai paperiversiona  materiaalinäytteineen.