Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Mitä suunnittelupalvelu maksaa?

Suunnittelupalvelu laskutetaan tuntiveloituksena 60€/h + alv 24%. Saat aina tarjouksen, joka sisältää suunnitteluun   käytettävät tunnit tai urakkatarjouksen.

Miten lähdetään liikkeelle?

Hankesuunnitelma käydään sähköpostitse asiakkaan kanssa läpi ennen ensimmäistä tapaamista. Esitietojen pohjalta saat alustavan tarjouksen suunnittelukokonaisuudesta. Alustavan tarjouksen hyväksymisen jälkeen sovitaan    ensimmäinen tapaaminen. Huomioithan, että alustavan tarjouksen hinta-arvio voi muuttua kohteessa vierailun jälkeen, mikäli kohteen esitietoihin tulee täydennyksiä tai projektiin tulee tapaamisen jälkeen merkittäviä muutoksia. Ennen ensimmäistä tapaamista suunnittelijalle tulee toimittaa pohjapiirustus kohteesta skannattuna tai sähköisessä muodossa.

Tapaaminen

Tapaamisen aikana tutustutaan tarkemmin suunnittelukohteeseen, keskustellaan yksityiskohtaisesti suunnittelun    sisällöstä, asiakkaiden toiveista ja tarpeista ja sovitaan suunnittelun aikataulusta ja etenemisjärjestyksestä. Samalla    käynnillä suoritetaan valokuvaus  ja tarkistusmittaus, sekä allekirjoitetaan suunnittelusopimus. Huomioithan  ystävällisesti, että tapaamisen aikana ei vielä varsinaisesti suunnitella kohdetta.

Suunnittelun eteneminen

Suunnitteluprosessi alkaa ensimmäisen tapaamisen jälkeen ja etenee sovitun aikataulun mukaisesti. Jokainen  suunnitteluvaihe sisältää luonnosvaiheen, jota asiakas kommentoi. Kommentoinnin jälkeen edetään lopulliseen suunnitelmaan. Lopullinen suunnitelma voidaan palauttaa kokonaan sähköisesti tai paperiversiona  materiaalinäytteineen.

 

SISUSTUSSUUNNITTELU    XS

429

Asiakkaan toivomukset huomioiden tehty suunnitelma tilaan sopivista pintamateriaaleista (seinäpintojen maalisävyt, tapetit, katto- ja lattiamateriaalit) yhdelle huoneelle/tilalle, jonka pinta-ala on max. 20 m². Suunnitelma voidaan tehdä joko uudiskohteeseen tai remontoitavaan huoneeseen, jolloin suunnitelman suunta sovitetaan olemassa olevien kalusteiden ja värien mukaan. Sisältää pohjapiirustuksen materiaalimerkintöineen, materiaaliluettelon ja materiaalimallit.

 

 

SISUSTUSSUUNNITTELU    S

529

 

Asiakkaan toivomukset huomioiden tehty suunnitelma tilaan sopivista irtokalusteista, tekstiileistä ja valaisimista. Ei sisällä pintamateriaalien (tapetit, maalit, katto- ja lattiamateriaalit) valintaa. Hinta yhdelle huoneelle/tilalle, jonka pinta-ala max. 20 m². Sisältää pohjapiirustuksen, irtokaluste- ja valaisinluettelon sekä materiaalimallit tekstiileistä.

 

 

 

SISUSTUSSUUNNITTELU   M

729

 

Asiakkaan toivomukset huomioiden tehty suunnitelma tilaan sopivista pintamateriaaleista (seinäpintojen maalisävyt, tapetit, katto- ja lattiamateriaalit) ja irtokalusteista, tekstiileistä sekä valaisimista. Sisältää myös kuvakollaasin ja värisuunnittelun. Ei sisällä tilasuunnittelua. Hinta yhdelle huoneelle/tilalle, jonka pinta-ala on max. 20 m². Sisältää pohjapiirustuksen, materiaali- ja irtokalusteluettelon sekä väri- ja materiaalimallit.

 

 

 

 

SISUSTUSSUUNNITTELU   L

alk. 929

 

Asiakkaan toivomukset huomioiden tehty suunnitelma tilaan sopivista pintamateriaaleista

(seinäpintojen maalisävyt, tapetit, katto- ja lattiamateriaalit) ja irtokalusteista, tekstiileistä sekä valaisimista.

Sisältää kuvakollaasit ja värisuunnittelun, pohjapiirustukset, materiaali- ja irtokalusteluettelot

sekä väri- ja materiaalimallit. Ei sisällä tilasuunnittelua. Tilasuunnittelukokonaisuudet aina tarjouksen mukaan.

Alkaen hinta 929€ on tilakokonaisuudelle, jonka pinta-ala on alle 50 m² (esim. avonainen oleskelutila +

keittiö/ruokailu). Pyydä tarjous omalle suunnittelutarpeellesi.

 

 

 

 

 

SISUSTUSSUUNNITTELU   XL

Pyydä tarjous!

 

Asiakkaan toivomukset huomioiden tehty suunnitelma tiloihin sopivista pintamateriaaleista

(seinäpintojen maalisävyt, tapetit, katto- ja lattiamateriaalit) ja irtokalusteista, kiintokalusteista, teetettävistä

kalusteista, tekstiileistä sekä valaisimista. Sisältää kuvakollaasit ja värisuunnittelun, pohjapiirustukset,

detaljipiirustukset, materiaali- ja irtokalusteluettelot sekä väri- ja materiaalimallit. Voi sisältää kokonaisvaltaisen

suunnittelun lisäksi kilpailuttamisen, työmaakäynnit, projektin valvonnan ja tarvittaessa tilausten käsittelyn.

Kokonaisuus rakennetaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden perusteella. Kysy lisää ja pyydä tarjous omalle

suunnittelutarpeellesi.